FAQ items aan het laden...

FOTOSHOOT RIJSWIJK

Voorafgaand aan een fotoshoot in Rijswijk en omgeving

Wanneer je besluit een fotoshoot te boeken, neem ik de tijd om vooraf je wensen helder te krijgen, mede aan de hand van een moodboard. Vervolgens maken we een afspraak voor een geschikte tijd en locatie.

Tijdens de fotoshoot

Na de kennismaking nemen we je wensen nogmaals door. Verder zal de fotoshoot op ontspannen wijze plaatsvinden, zodat dit ook terug te zien is op de foto’s.

Nabewerking en levering

Na de fotoshoot loop ik alle foto’s stuk voor stuk door en maak ik een selectie. Hierbij kijk ik onder meer naar kleur, contrast en uitsnede. Nadat ik de foto’s bewerkt heb, krijg je de selectie toegestuurd en kun je kiezen welke foto’s je af wilt nemen.

Hieronder staat een overzicht van mogelijke pakketten welke geschikt zijn voor bijvoorbeeld social-media portretten en familiefoto’s.

Pakket 1

75,-
  • Tijdsduur ca. 30 min.
  • 5 Foto’s

Pakket 2

125,-
  • Tijdsduur ca. 45-60 min.
  • 10 Foto’s

Pakket 3

185,-
  • Tijdsduur ca. 60-75 min.
  • 15 Foto’s + Afdruk 20x30cm

Alle foto’s worden zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie aangeleverd. Mocht je achteraf meer foto’s willen afnemen, dan kan dit tegen een meerprijs van €5,- per foto. Besluit je om alle foto’s af te nemen, dan krijg je een korting van maar liefst 25%!

Reiskosten binnen een straal van 15 km van Rijswijk zijn inbegrepen, daarbuiten vraag ik een reistijdsvergoeding.

ZAKELIJKE FOTOSHOOT

Fotoshoots voor bedrijven zijn maatwerk. Wil je jouw bedrijf, project of medewerkers op originele wijze vastleggen? Dit is al mogelijk vanaf €150,-, neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

KOPEN EN/OF AFDRUKKEN VAN FOTO’S

Wanneer je één of meerdere foto’s op glas, dibond, aluminium of op hoogwaardig fotopapier en ingelijst wilt hebben, dan help ik je graag verder.

Ik denk graag met je mee en voorzie je van advies. Het zou immers zonde om zo’n mooi beeld niet volledig tot zijn recht te laten komen. Mocht je een foto uit mijn portfolio mooi vinden en aan je muur willen hebben? Ook dat is mogelijk, neem contact op en ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Maak nu een afspraak
fotograaf rijswijk, fotoshoot rijswijk, fotografie rijswijk, portret fotograaf rijswijk, andré sprong, andere fotografie, dubai
fotograaf rijswijk, fotoshoot rijswijk, fotografie rijswijk, portret fotograaf rijswijk, andré sprong, andere fotografie

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ANDERE FOTOGRAFIE

“Het was een leuke ervaring, tijdens de shoot voelde ik me comfortabel en de communicatie ging goed. Ik vind alle foto’s mooi geworden, nogmaals bedankt daarvoor.”

BALGO SAWEESH

“We hebben een leuke familieshoot met André gehad. Hij heeft oog voor detail en onze zoontjes van 1 en 3 vonden het fantastisch!”

ELLEN SPRONG

“De foto’s zijn echt supergaaf geworden!! Ik ben vooral fan van de zwart-wit foto’s en dan vooral de close-ups. Ik was een beetje zenuwachtig over het eindresultaat want ik ben niet heel fotogeniek maar gelukkig ben jij een supergoede fotograaf! Heel erg bedankt voor de leuke ervaring.”

WASIEM SHEHABALI

“André heeft echt passie voor fotografie. Hij zit vol creatieve ideeën en weet precies hoe je het perfecte plaatje krijgt!”

EDWIN COMBRINK