FAQ items aan het laden...

FOTOSHOOT

Werkwijze bij een fotoshoot voor ondernemers en bedrijven

Voorafgaand aan de fotoshoot, bespreken we uitgebreid je wensen en mogelijkheden, dit doen we aan de had van een moodboard. Zo hoor ik graag van je voor welk doeleinde je van plan bent om de foto’s te gebruiken. Je kunt je wellicht voorstellen dat foto’s voor op een flyer anders zijn dan foto’s voor op de homepage van je website. We kijken samen naar je huisstijl en passen de fotoshoot hier desgewenst op aan. Ik denk actief mee over de perfeccte setting, stijl en locatie. Wanneer alles helder is prikken we een datum voor de fotoshoot.

Locatie

Een zakelijke portretshoot vindt vaak op kantoor plaats, maar dit is geheel afhankelijk van het doel van de foto’s. Andere opties zijn bijvoorbeeld een leuk koffietentje, op je werkplek thuis of een andere locatie die passend is bij jouw werk.

Tijdens de fotoshoot

De fotoshoot begint met een ontspannen kennismaking waarbij we nogmaals stilstaan bij de wensen voor de foto’s. Deze sfeer trek ik door tijdens de fotoshoot, zodat jij ontspannen en helemaal als jezelf op de foto wordt vastgelegd.

Nabewerking en levering

Na de fotoshoot loop ik alle foto’s stuk voor stuk door en maak ik een selectie. Hierbij kijk ik onder meer naar kleur, contrast en uitsnede. Mocht je foto’s in zwart-wit willen hebben hoor k dat graag. Nadat ik de foto’s bewerkt heb, krijg je de selectie binnen 7 werkdagen toegestuurd en kies jij welke foto’s je graag ontvangt.

ZAKELIJKE FOTOSHOOT

Fotoshoots voor bedrijven zijn maatwerk. Wil je jouw bedrijf, project of medewerkers op originele wijze vastleggen? Dit is al mogelijk vanaf €150,-, neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

KOPEN EN/OF AFDRUKKEN VAN FOTO’S

Wanneer je één of meerdere foto’s op glas, dibond, aluminium of op hoogwaardig fotopapier en ingelijst wilt hebben, dan help ik je graag verder.

Ik denk graag met je mee en voorzie je van advies. Het zou immers zonde om zo’n mooi beeld niet volledig tot zijn recht te laten komen. Mocht je een foto uit mijn portfolio mooi vinden en aan je muur willen hebben? Ook dat is mogelijk, neem contact op en ik informeer je graag over de mogelijkheden.

fotograaf rijswijk, fotoshoot rijswijk, fotografie rijswijk, portret fotograaf rijswijk, andré sprong, andere fotografie, dubai
fotograaf rijswijk, fotoshoot rijswijk, fotografie rijswijk, portret fotograaf rijswijk, andré sprong, andere fotografie

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ANDERE FOTOGRAFIE

“Het was een leuke ervaring, tijdens de shoot voelde ik me comfortabel en de communicatie ging goed. Ik vind alle foto’s mooi geworden, nogmaals bedankt daarvoor.”

BALGO SAWEESH

“We hebben een leuke familieshoot met André gehad. Hij heeft oog voor detail en onze zoontjes van 1 en 3 vonden het fantastisch!”

ELLEN SPRONG

“De foto’s zijn echt supergaaf geworden!! Ik ben vooral fan van de zwart-wit foto’s en dan vooral de close-ups. Ik was een beetje zenuwachtig over het eindresultaat want ik ben niet heel fotogeniek maar gelukkig ben jij een supergoede fotograaf! Heel erg bedankt voor de leuke ervaring.”

WASIEM SHEHABALI

“André heeft echt passie voor fotografie. Hij zit vol creatieve ideeën en weet precies hoe je het perfecte plaatje krijgt!”

EDWIN COMBRINK