FOTOREPORTAGE

Voorafgaand aan een fotoreportage

Wanneer je besluit een fotoreportage te boeken dan neem ik de tijd om vooraf je wensen helder te krijgen, mede aan de hand van een moodboard. Vervolgens maken we een afspraak voor een geschikte tijd en locatie.

Tijdens de fotoreportage

Na de kennismaking nemen we de wensen nogmaals door. Verder zal de fotoreportage zo relaxed mogelijk plaatsvinden zodat dit ook terug te zien is op de foto’s.

Nabewerking en levering

Na de fotoreportage loop ik alle foto’s stuk voor stuk door en maak ik een selectie welke ik zal bewerken. Hierbij kijk ik onder meer naar kleur, contrast en uitsnede. Nadat ik ze bewerkt heb krijg je de selectie toegestuurd en kan je kiezen welke foto’s je af wilt nemen.

Hieronder staat een overzicht van mogelijke pakketten welke geschikt zijn voor bijvoorbeeld social-media portretten en familiefoto’s.

Pakket 1

75,-
  • Tijdsduur ca. 30 min.
  • 5 Foto’s

Pakket 2

125,-
  • Tijdsduur ca. 45-60 min.
  • 10 Foto’s

Pakket 3

175,-
  • Tijdsduur ca. 60-75 min.
  • 15 Foto’s + Afdruk 20x30cm

Alle foto’s worden zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie aangeleverd.

Locaties binnen een straal van 15km van Rijswijk zijn inbegrepen, daarbuiten vraag ik een reistijdsvergoeding.

ZAKELIJK

Bedrijfsreportages zijn maatwerk. Wil je jouw bedrijf, project of medewerkers op originele wijze vastleggen? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

KOPEN EN/OF AFDRUKKEN VAN FOTO’S

Mocht je een foto afgedrukt hebben op bijvoorbeeld glas, dibond, aluminium of op hoogwaardig fotopapier en ingelijst willen hebben? Dan kan ik dit uiteraard ook verzorgen. Graag denk ik met je mee en verzorg je van advies hoe de foto het beste tot zijn recht komt. Het is immers zonde om zo’n mooi beeld niet tot volle uiting te laten komen. Mocht je een foto uit mijn portfolio mooi vinden en aan je muur willen hebben? Ook dat is mogelijk, neem contact op en ik denk graag met je mee!

silhouette van de skyline van dubai bij zonsondergang als schilderij op een muur
foto van andere fotografie op een muur

WAT KLANTEN ZEGGEN OVER ANDERE FOTOGRAFIE

“Het was een leuke ervaring, tijdens de shoot voelde ik me comfortabel en de communicatie ging goed. Ik vind alle foto’s mooi geworden, nogmaals bedankt daarvoor.”

SAWEESH

“There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are.”

SABRINA

“Black and white are the colors of photography. They symbolize the alternatives of hope and despair to which mankind is subjected.”

ELLEN

“De foto’s zijn echt supergaaf geworden!! Ik ben vooral fan van de zwart-wit foto’s en dan vooral de close-ups. Ik was een beetje zenuwachtig over het eindresultaat want ik ben niet heel fotogeniek maar gelukkig ben jij een supergoede fotograaf! Heel erg bedankt voor de leuke ervaring.”

WASIEM